Forfattere

Studiejob: Underviser til nyt og spændende fritidstilbud i Den Fynske Landsby

Museum Odense - Den Fynske Landsby
Studiejob i Den Fynske Landsby

Vil du være en del af holdet i Den Fynske Landsby, der formidler viden om bæredygtighed i et historisk perspektiv? Vil du give 10-15 heldige børn et trygt sammenhold og spændende opgaver? Brænder du for havearbejde og bæredygtighed?

Som underviser i Den Fynske Landsby bliver du del af et ambitiøst museum med et godt sammenhold, der sætter en ære i at formidle historie og bæredygtighed på en levende og engagerende facon. Vi søger en haveglad, formidlingsstærk og empatisk kollega med flair for det gode møde med børn som underviser til vores nye fritidstilbud ”Gå til have i Den Fynske Landsby”.

Stillingen består primært af følgende opgaver:

• Udvikling af fritidstilbuddet ”Gå til have” i Den Fynske Landsby i samarbejde med Landsbyens gartner og dine kollegaer fra Team Børn og Unge

• Afvikling af fritidstilbuddet fra maj-oktober

• Planlægning af formidling af en formidlingshave i museet

• Planlægning og afvikling af 1-2 formidlingsaktiviteter, der knytter sig til fritidstilbuddet i samarbejde med kolleger i Den Fynske Landsby

Stillingen skal besættes fra marts, hvor der indledningsvis skal ideudvikles, og fritidstilbuddet skal markedsføres. Selve fritidstilbuddet finder sted én eftermiddag om ugen fra maj-oktober med pause i sommerferien. Gennem hele perioden vil der ugentligt være vedligeholdelses- og formidlingsopgaver. Stillingen vil gennemsnitligt være på mellem 7 og 10 timer ugentligt og kan muligvis kombineres med opgaver som rundviser og landsbypilot i den Fynske Landsby. Se mere om museet her

Spørgsmål og/eller ansøgning og CV

Send til Mette Kiilerich, Børn- og Ungechef i Museum Odense på e-mail  metvk@odense.dk

Ansøgningsfrist: 29.02.2024

Museum Odense

Den Fynske Landsby er en del af Museum Odense, som er en selvejende institution og et af landets store statsanerkendte kulturhistoriske museer. Museum Odense driver i alt seks museer og havde i 2023 et samlet besøgstal på knap 400.000. Museets Vision 2026 og Strategi 2022-2026 sætter rammer og retning for museets ambitiøse udvikling i de kommende år. Se museets Vision og Strategi her.