en
Forfattere

Den Fynske Landsby søger nye frivillige mange forskellige grupper

/

 

Den Fynske Landsby leder efter nye formidlere til flere grupper i Levende Historie – både kokkepiger, smede og musikanter … Så har du lyst til at blive en del af Landsbyen, og kan du se dig selv i en af grupperne, har du chancen nu.

 

Lige nu mangler vi personer til grupperne: bryggerne, smedene, kokkepigerne, huggehuskarlene, teglværksarbejderne, håndarbejdsfrøknerne, kniplepigerne, markarbejderne og møllerne.

 

Kan du allerede noget af det, eller har du kendskab til et af de nævnte områder, så du hurtigt kan komme i gang? Kan du lide at møde alle mulige forskellige mennesker fra ind- og udland? Vil du være med til at give alle vores mange gæster en dejlig oplevelse, når de besøger Den Fynske Landsby? – Så er det måske dig, vi leder efter! Læs mere om de enkelte grupper nedenfor.

 

Landsbyen afholder en informationsdag om de ovenstående grupper og funktioner søndag den 6. februar kl. 11.00 – 13.00.

Til det møde kan du møde formidlingsleder Benedikte Jeppesen og repræsentanter for grupperne.

Tilmelding er nødvendig. Skriv til formidlingsleder Benedikte Jeppesen på bjep@odense.dk

Læs mere om de enkelte grupper og det at være frivillig i Den Fynske Landsby:

 

/

 

Teatertruppen mangler en eller flere musikanter/sangere.

Teatertruppen består af ca. 15 medlemmer i alderen 20 til 82 år – både mænd og kvinder. Truppen optræder med teateroplevelsen ”Skæbner”, der består af en rækker episoder, der bliver opført rundt omkring på gårdspladser og i haver i Den Fynske Landsby. Episoderne fortæller om almindelige menneskers levede liv i 1800-tallet.

 

Teatertruppens musikanter og/eller sangere følger også med publikum og sørger for, at de kommer i den rette stemning. Musikken og sangen er et bærende element i truppens optræden, og musikanterne spiller og synger sange fra tiden. Truppen har en violinist, og vi søger nu endnu en musikant og/eller sanger. Vi søger en, der kan spiller et eller flere instrumenter og/eller kan synge. Du skal være glad for at stå foran et publikum, kunne lide at spille sammen med en anden, men også være klar på at tage tjansen alene.

 

Kontakt museumsinspektør Nana Mikkelsen pr. mail namik@odense.dkeller telefon 29345209.

Læs mere om Teatertruppen her.