prev_slide
next_slide

Rød Se og Hør-kasket fra MEPs kontor, 1996

Se og Hør påsyet i hvid/sort tråd Proveniens: I forbindelse med chefredaktør Mogens E. Pedersens (MEP) ophør som redaktør på Se og Hør den 31/12 1996, overtog DGM/DP hele kontoret med inventar, alle småting, blade, retssager, bøger, paneler og blyindfattet rude. Det skal dog bemærkes, at ølflaskerne i kassen var tomme og at Trampedachs "Tyrehoved"-kunst er en affotografering af det originale kunstværk. Sidstnævnte blev hos Aller. Tingenes oprindelige placering i skabe etc. er ukendt. Farve: Rød Titel: Se og Hør Anvendelse: Kasket Fabrikat: Otto Cap, lavet på Taiwan Placering: på Mogens E. Pedersens (MEP) kontor på Se og Hør Periode: 1990'erne

MEP’s kontor på Se og Hør, 1996 Da chefredaktør Mogens E. Pedersen (1928 – 2014) stoppede på Se og Hør i 1996 blev hele hans kontor med indhold – inventar, blyindfattet rude og alt løsøre – overdraget til museet. Den legendariske chefredaktør, der også var kendt under tilnavnet MEP, havde skabt et helt særligt løssluppet miljø på ugebladet, som var afspejlet i indretningen.
Datering: 1990 - 1999
Ophavsmand:
Motiv:
Sted:
Fremstillingsteknik:
Størrelse: højde: 9 centimeter, bredde: 21 centimeter, længde: 26 centimeter
Materiale:
Farver:
Genstandsnummer: DMM/01403x077933
Samlinger: Mediehistorisk samling
Sag: Effekter fra redaktør Mogens E. Pedersens kontor på Se og Hør
Sagsbeskrivelse: I forbindelse med chefredaktør Mogens E. Pedersens (MEP) ophør som redaktør på Se og Hør den 31/12 1996, overtog DGM/DP hele kontoret med inventar, alle småting, blade, retssager, bøger, paneler og blyindfattet rude. Det skal dog bemærkes, at ølflaskerne i kassen var tomme og at Trampedachs "Tyrehoved"-kunst er en affotografering af det originale kunstværk. Sidstnævnte blev hos Aller. Tingenes oprindelige placering i skabe etc. er ukendt.