en
Forfattere

Jesper Wung-Sungs livslange fascination blev til en roman

Jesper Wung-Sung                                    Foto: Simone Lilmoes

 

KØB BILLET

Titlen på romanen – Hans Christian – har måske allerede fået dig til at tænke på efternavnet ”Andersen”, og det er også lige præcis ham, det handler om, i den prisbelønnede forfatter Jesper Wung-Sungs nye biografiske roman. Med romanen ”Hans Christian” tager Jesper Wung-Sung nye metoder i brug ved at skrive i jeg-form.

Jesper Wung-Sung har taget tilløb til at skrive denne bog i næste 30 år – eller lige så længe han har været fascineret af H.C. Andersen og hans værker. Hvorfor Jesper Wung-Sung har valgt at tale som H.C. Andersen, og hvorfor det har taget ham 30 år at skrive bogen, taler han med forhenværende leder af H.C. Andersen Centret Johs. Nørregaard Frandsen om, når han er gæst ved den næste Litteraturmiddag i Café Deilig. Middagen og litteratursamtalen finder sted den 30. april fra klokken 18-20:30.

Jesper Wung-Sung har tidligere taget livtag med store danske kunstnere, som da han i ”Kvinde set fra ryggen” skrev om Ida Ilsteds liv. Ida er ellers udelukkende kendt fra sin mands – Vilhelm Hammershøis – malerier, hvor hun optræder som hans model. Tidligere har han i romanen ”En anden gren” arbejdet med en anden genre, nemlig slægtsforskningen. Heri fortæller han en gribende kærlighedshistorie, der ligger nogle slægtsled tilbage i tiden.

Den nye roman, “Hans Christian”. 

Romanen ”Hans Christian” er netop udkommet på Politikens Forlag den 7. marts 2024.

Som indledning på aftenen serveres en lækker middag bestående af en vegetarisk økologisk quiche med spæde økologiske gulerødder, broccoli & spinat samt fermenteret spidskål. Hertil danske forårssalater med bulgur og råsyltede danske jordbær-rabarber.

Der er mulighed for vegansk option ved henvendelse til sinjs@odense.dk

Dato: 30.04.2024
Tid: 18:00-20:30
Sted: Café Deilig, H.C. Andersen Haven 3, 5000 Odense C

 

OBS: Billetter kan købes til og med søndag d. 28. april.

Billetpris er eksklusive drikkevarer

 

Litteraturmiddag forener godt selskab, lækker mad og en spændende, kulturel oplevelse.

Tag din partner, ven eller nabo under armen og gør en helt almindelig hverdag til noget særligt. I skal blot møde op – så sørger vi for en aften i hyggelige omgivelser, hvor man bliver mæt i både sind og mave.

KØB BILLET