en
Forfattere

Opret testamente

Din arv gør en forskel – opret gratis testamente og støt Museum Odense.

Opret et gratis testamente til fordel for Museum Odense og hjælp os med at udvikle gode kulturtilbud og oplevelser af høj kvalitet til alle – især børn og unge.

Alle kan oprette et testamente. Med et testamente har du mulighed for at øremærke arvebeløbet til Museum Odense eller et af vores spændende enkeltmuseer, som du synes særligt om: H.C. Andersens Hus, Den Fynske Landsby, Carl Nielsen Museet, Møntergården, Carl Nielsens Barndomshjem eller H.C. Andersens Barndomshjem.

Opret testamente og donér arv
Når du vælger at donere arv til Museum Odense kan du nemt og helt gratis oprette et testamente gennem en af vores to samarbejdspartnere: Dokument 24 eller Mine Arvinger.

Dokument 24
Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der opretter juridiske dokumenter online. Firmaet tilbyder helt gratis at oprette et testamente, hvis du ønsker at tilgodese Museum Odense med et beløb.

Læs hvordan du opretter et gratis testamente gennem Dokument 24
Opret dit gratis testamente hos Dokument 24 her

Mine Arvinger
Mine Arvinger er et juridiske rådgivningsfirma, der giver en gratis rådgivningssamtale og efterfølgende mulighed for, at du kan oprette et testamente til Museum Odense.

Læs mere om Mine Arvinger og gratis rådgivningssamtale her
Book din rådgivningssamtale til et gratis testamenter hos Mine Arvinger her

Spar arveafgift/boafgift
I nogle tilfælde vil det være muligt for dine arvinger at spare arveafgift/boafgift. Arvingerne sparer afgift samtidig med, at du donerer arv til H.C. Andersens Hus – dette kaldes 30 %-reglen.
30 %-reglen kan benyttes, hvis dine arvinger er fjerne familiemedlemmer eller venner/bekendte. Fjerne familiemedlemmer er søskende, nevøer, niecer mv.
Læs mere om 30 % – reglen her

Vi er meget taknemlige for din støtte til Museum Odense. På forhånd tak.