en
Forfattere

Kom til Den Fynske Landsby og mød Rumle og Karen i virkeligheden

Foto: Andreas Bastiansen

 

Lørdag den 10. december klokken 11 og 13 kan du møde to af figurerne fra ”Julehjertets Hemmelighed”.

Det er ingen hemmelighed, at DR-julekalenderen ”Julehjertets Hemmelighed” er delvist optaget i Den Fynske Landsby. Næste lørdag kan du møde to af figurerne fra den populære DR-serie, nemlig Karen og Rumle, som spilles af Karla Larsen Moltsen og Thea Sofie Lundbak.

Mød Rumle og Karen kl. 11 og kl. 13, hvor de bliver interviewet i biografsalen. Efterfølgende kan du være heldig at få en selfie med dem.

OBS! Der er begrænset antal pladser i salen, billetter kan ikke reserveres, så det er først til mølle.

”Julehjertets Hemmelighed” er et fantastisk eventyr, som handler om venskab, kærlighed, magi – og der er masser af julestemning. Fortællingen foregår i anden halvdel af 1800-tallet, og hovedpersonerne er den unge landsbypige Karen, der arbejder på den lokale herregård, og hendes gode ven, nissen Rumle. Rumle er herregårdens beskytter, og som gæst i Den Fynske Landsby, kan du besøge Rumles hjem på loftet over stalden. Du kan også komme indenfor i Skovkonens Hus, der summer af magi og overtro, ligesom en række andre steder ude i Den Fynske Landsby vil være genkendelige fra julekalenderens 24 afsnit. Scenografierne er bygget op af produktionsselskabet Mastiff TV, der står bag julekalenderen. De har ladet os låne rekvisitter og kostumer, og dem kan du se i en lille udstilling i besøgscentret.

Den Fynske Landsby spiller selv en stor rolle i julekalenderen. Når du besøger Den Fynske Landsby, kan du som noget særligt træde ind i omgivelserne fra DR’s julekalender ”Julehjertets Hemmelighed”. For eksempel kan du komme ind på loftet, hvor Rumle bor.

Den Fynske Landsby har åbent fra klokken 10-16 både lørdag den 10. december og søndag den 11. december.