en
Forfattere

En vinterferie fyldt med oplevelser

/

 

Traditionen tro er vinterferien på Børnemuseet på Møntergården sprængfyldt med sjove og anderledes oplevelser. Kanonfotografen står klar i atelieret i særudstillingen ”I Skyggen – de første kvindelige fotografer”. Her kan man sætte hatten på skrå, gribe en åre og slå parasollen ud, og så vil fotografen tage et sjovt og anderledes mini-portræt i sort og hvid af dig og din familie. Det koster 10 kr., som kan betales med mobilepay til fotografen. Kanonfotografen kan besøges 12. til 20. februar kl. 11-15.

 

I Børnenes Baggård kan man sætte sig i varmen i værkstedet og klippe sjovt og historisk fastelavnspynt. Pynten kan du tage med hjem og hænge på dit fastelavnsris. Nogle af dagene vil snedkerfruerne også husere i køkkenet i lejligheden, hvor de bager faste-kringler, mens duften af nymalet kaffe breder sig. Værkstedet er åbnet 12. til 20. februar kl. 11-15.

 

Hvis du vil forundres og overraskes, kan børnene også komme med på en særlig rundvisning i Møntergårdens udstilling om vikingetid og middelalder. Her vil arkæologen fortælle sjove og usædvanlige historier fra Odenses fortid, og du kan få lov til at røre ved nogle af de ting, arkæologen har taget med. Du kan komme med på børnerundvisning mandag til fredag i vinterferien kl. 13 (varighed: ½ time), og det er gratis. Vi mødes foran Møntergårdens billetsalg og går sammen over i Byens Liv.

 

1…2…3… Smiil! – aktivitet i særudstillingen for børn

I særudstillingen ”I Skyggen” om de første kvindelige fotografer er der også sjove oplevelser for børn. Få udleveret et aktivitetshæfte og  oplev udstillingen på en hel anden og anderledes måde.

/