en
Forfattere

NYHED! Performanceskolen i Ville Vau

/

 

Er du fuld af gode ideer, og har du en lille performer gemt i maven? Så er Ville Vaus nye performanceskole lige noget for dig. Vi starter op i uge 6 med både et onsdags- og torsdagshold fra kl. 16:00 – 17:00.

 

Performanceskolen er et poetisk og skabende laboratorium, hvor du kommer til at prøve sjove teaterøvelser, fortælle uden ord og hacke H. C. Andersens eventyr. Du bliver præsenteret for forskellige metoder og arbejde i spændingsfeltet mellem teater og billedkunst.

 

“Til performance kan jeg være mig selv, og der er ikke noget, der er forkert” – Kirstine, 11 år, performanceskoleelev. Som Kirstine så fint siger det, kan du være dig selv i Performanceskolen. Som performanceskoleelev kommer du nemlig til at bruge dig selv og træne dit nærvær og din kropsbevidsthed. I Performanceskolen går vi op i at skabe gode og trygge relationer til hinanden og dermed et trygt rum, som er forudsætningen for, at du kan udfordre dig selv og senere tør stå foran et publikum

 

Dine undervisere er formidlingsleder Rikke Jahn Svinding og formidler Nanna Møllegård Madsen. Begge har en baggrund som performancekunstnere med fokus på bl.a. kropslighed og publikumsinddragende teater, hvilket bidrager til hands-on erfaringer og et højt niveau i undervisningen.

 

Performanceskolen er fra 10 år, og det koster 640 kr. for 8 gange. Du behøver ingen erfaring for at deltage, kun lysten til at prøve nye ting, bruge din krop og udtrykke dig selv kreativt sammen med andre.

 

Hvis du ønsker at deltage i Performanceskolen eller har spørgsmål, kan du skrive til Nanna Møllegård Madsen på namad@odense.dk.