en
Forfattere

Vinterferie i Ville Vau

/

Foto: Mette Risager

 

I vinterferien står den på mere fortryllende leg i  Ville Vau’s smukke og spændende Eventyrland.

Der er kostumer til børn – og til voksne, så alle har mulighed for at lade fantasien få vinger og blot fordybe sig i legen. Der vil også være levende fortællinger … Vi dykker ned i H.C. Andersens eventyr og fortæller med arme og ben, så de indre billeder træder tydeligt frem, og vi sammen fornemmer alle de mange lag i Andersens dybsindige eventyrunivers.

 

Klip og stræk

Vi har sjove og kreative workshops på programmet. Vi skal arbejde med Andersens papirklip og vores egen krop i workshoppen ”Klip og stræk”. Formidleren har sammensat et program, hvori flotte og mærkelige papirklip får ny form og betydning, når deltagerne på workshoppen i samarbejde med formidleren går på opdagelse i papirets mange muligheder og udtryk.

 

Forundringsæsker

I den kreative workshop ”Forundringsæsker” hjælper formidlerne med at skabe historier ved at dekorere fine små æsker, hvor eventyret udspiller sig både på ydersiden såvel som på indersiden.

Workshoppen afholdes i atelieret med den flotte udsigt over haven.

 

I Ville Vau venter mange gode timer for hele familien med plads til fordybelse i kreativiteten og masser af mulighed for at blive genfortryllet af H. C. Andersens eventyr.