en
Forfattere

Useeum

/

 

I denne tid, hvor vi ikke kan mødes mange mennesker sammen, kan man i stedet komme på en ’rundvisning med sig selv’, når man besøger Den Fynske Landsby. Vi stiller digitale guides til rådighed, så du kan være museumsguide for dig selv og din familie i tryg afstand fra andre.

 

Du kan vælge mellem tre forskellige guides, når du besøger Landsbyen fra 1. april:

I Guide til Landsbyens huse og gårde finder du historierne bag alle Den Fynske Landsbys bygninger. Guiden fortæller om de mennesker, der boede i dem, og giver et indtryk af, hvordan livet blev levet på Fyn i 1800-tallet.

 

Guiden En landsby fra H.C. Andersens tid inviterer dig til at se Den Fynske Landsby gennem H. C. Andersens øjne. Selvom han var bybarn fra Odense, var mange af hans eventyr inspireret af det gamle bondesamfund og dets overtro. Guiden knytter Andersens univers til landskab og genstande i Den Fynske Landsby. Guiden er indlæst af skuespiller og instruktør Jesper Dupont og findes på dansk, engelsk og tysk.

 

Teatervandringen Skæbner giver dig en virtuel teatervandring, hvor du på din tur rundt i Landsbyen møder forskellige menneskeskæbner. Vandringen knytter an til teateroplevelsen ’Skæbner’, der kan opleves igen fra maj måned 2021, men den digitale oplevelse kan også stå alene.

 

Download Useeum til din smartphone nu, så er du klar, når du kommer i Den Fynske Landsby.