en
Forfattere

Mød forfatteren bag populær bogserie og spis med i Café Deilig

Bestsellerforfatteren Lemony Snicket.

 

Kom helt tæt på den amerikanske forfatter Lemony Snicket ved et af museets eksklusive arrangementer. Det finder sted den 2. februar klokken 16-17 i Café Deilig – og du kan afslutte aftenen med lækker middag.

Lemony Snicket står bag bestsellerserien En ulykke kommer sjældent alene, og han har også skrevet den engelske audioguide i H.C. Andersens Hus. Nu kommer han på besøg i museet under Word Festival.

I Café Deilig får du mulighed for at komme helt tæt på Lemony Snicket, der har solgt over 70 millioner bøger, og som er oversat til mere end 40 sprog, og som indfanger både børn og voksne. Hør forfatteren fortælle om sin særlige måde at skrive på og om sit forhold til H.C. Andersen i forbindelse med samarbejdet med museet.

Efter foredraget serverer Café Deilig klokken 18 otte lækre retter fordelt på tre serveringer med mulighed for tilkøb af vinmenu. Menuen koster 345 kr. ekskl. vinmenu og skal bestilles særligt. Se menuen her

Middag bestilles direkte hos Café Deilig her  eller på telefon +45 60174189

Foredraget er gratis at deltage i, men der er begrænsede antal pladser.

Få billet her 

 

OBS! Vær opmærksom på, at arrangementet er på engelsk.

 

Ekstra for dig med årskort!

Vil du deltage i resten af Word Festivalen, skal du have billet. Som en ekstra fordel har vi sikret en eksklusiv aftale for alle med årskort: 50% rabat på ALLE billetter til Word Festival – også på dags- og partoutbilletter!

Har du årskort? Hvis du ønsker en rabatkode til Word Festival direkte i din mailboks, så send os en e-mail på: Word_festival_rabatkode@museumodense.dk