en
Forfattere

Nu er det jul på Møntergården igen

Julekalenderudstillingen: Valdes Jul @rico feldfoss
Foto @rico feldfoss

Julen er meget tættere på, end du regner med.
Allerede på lørdag kan du komme indenfor i dette års juleudstilling, Julekalenderudstillingen Valdes Jul, på Møntergården. Her kan du komme tæt på fortællingen og genstandene fra dette års tv-julekalender på TV2, som du kan se fra den 1. december.

I julekalenderudstillingen har vi fået mulighed for at vise en masser af de hemmeligheder, der gemmer sig i tv-julekalenderen, der er produceret af TV2 i samarbejde med Cosmo. Udstillingen er bygget op om fortællingerne fra tv-kalenderen med menneskestore julekugler, der giver en helt magisk julefølelse. Her i dette magiske univers møder du alle de magiske væsner fra den nye familiejulekalender, Valdes Jul.

Foto @rico feldfoss

Det er andet år i træk, at Møntergården samarbejder med TV2 og Cosmo om en julekalender-udstilling. Sidste år kom flere end 10.000 gæster og åbnede lågerne i udstillingen ”24 pakker – kom bag kulissen på årets tv-julekalendere”.

Læs mere om Valdes Jul her

PS! Husk, du kan komme gratis ind i udstillingen med to voksne og børn under 18 år, hvis du har årskort til Museum Odense. Køb dit årskort i butikken eller her.

 

Julekalenderudstillingen åbner 18. november og kan ses frem til 7. januar 2024 hver dag (undtagen mandag) klokken 10-16*.

*Julekalenderudstillingen Valdes Jul er lukket mandage + 24. 25. og 31. december 2023 og 1. januar 2024.