en
Forfattere

H.C. Andersens Hus melder fuld åbning

/

Foto: Rasmus Hjortshøj. COAST

 

En udstilling i særklasse

Det er en stor glæde, at vi fra onsdag 1. december kan byde indenfor til den fulde oplevelse i H.C. Andersens Hus. Alle gæster vil opleve arkitektur i verdensklasse, der smelter sammen med landskab, design, kunst og udstillinger i ét sammenhængende værk. Audioguides med en lydside fuld af lærdom, nostalgi og humor giver en helt særlig dimension til oplevelsen.

 

Det er også samme dag, at vi fra kl. 13 byder børnefamilierne velkommen i ’Ville Vau – vidunderverden for børn’. Det bliver fantastisk at se børnene dykke ned i Eventyrlandet – en sanselig verden inspireret af elementer fra H.C. Andersens liv og eventyr. Her er de sejeste kostumer og mange scenograferede rum, hvor børnene og deres voksne kan forklæde sig, hygge og lege i timevis.

 

DEILIG pause og masser af aktiviteter

Måske kalder leg og aktivitet på en pause? DEILIG – et spiseri ligger centralt placeret midt i H.C. Andersen Haven ved siden af Ville Vau. Her serveres lækre kager, god kaffe og skønne retter til børn og voksne til frokost.

 

Fakta

Besøg i Ville Vau kræver billet til H.C. Andersens Hus.

Børn i alderen 0-17 år har altid gratis entré, men det er nødvendigt at bestille billet til både børn og voksne på hcandersenshus.dk

 

Åbningstider

Ville Vau
tirsdag – fredag 13 – 17
lørdag – søndag 10 – 17

 

H.C. Andersens Hus
tirsdag – søndag 10 – 17